29.03.24

(057) 702-15-92

Засідання Вченої ради УКРНДІЕП 28 липня 2020 в режимі on-line конференції

29.07.2020

Засідання Вченої ради УКРНДІЕП 28 липня 2020 в режимі on-line конференції

 

Порядок денний:

1. Про розгляд Стратегії розвитку науково-дослідної установи «Український науково-дослідний інститут екологічних проблем» на період 2020 - 2030 років

Розроблено проектною групою: Гриценко Анатолій Володимирович, Васенко Олександр Георгійович, Дмитрієва Олена Олексіївна, Савченко Наталя Володимирівна, Аніщенко Людмила Яківна, Варламов Євгеній Миколайович, Пісня Леонід Андрійович, Рибалова Ольга Володимирівна, Хабарова Ганна Володимирівна, Цапко Наталія Сергіївна.

Доповідачі: Васенко Олександр Георгієвич, Дмитрієва Олена Олексіївна

  

2. Про розгляд оновленої освітньо-наукової програми підготовки доктора філософії «Екологічна безпека» за спеціальністю 101 Екологія у галузі знань 10 Природничі науки, що реалізується у науково-дослідній установі «Український науково-дослідний інститут екологічних проблем»

3. Про розгляд нормативних документів щодо підвищення якості організації освітнього процесу в науково-дослідній установі «Український науково-дослідний інститут екологічних проблем» на третьому (освітньо-науковому) рівні підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії у галузі 10 Природничі науки за спеціальністю 101 Екологія.

4. Про затвердження Правил прийому до аспірантури науково-дослідної установи «Український науково-дослідний інститут екологічних проблем» у 2020 році

5. Про розгляд оновлених навчально-методичних комплексів дисциплін, що викладаються за освітньо-науковою програмою підготовки доктора філософії «Екологічна безпека» за спеціальністю 101 Екологія у галузі знань 10 Природничі науки.

 Доповідач: Цапко Наталія Сергіївна

  

 6. Про розгляд підручника  Г. Б. Варламова, Б.Г. Шабаліна,  А. В. Гриценка, Е.А. Романова «Об’єкти атомної енергетики».

Доповідач: Гриценко Анатолій Володимирович

Рецензенти: Саввова Оксана Вікторівна; Шабанова Галина Миколаївна